Restaurant – lidt historie

Restaurant – lidt historie

Tilbage i tiden har der været servering på Vestermølle. Et besøg på møllen var en naturlig mulighed for udveksling af sladder nyheder, mens man nød en bid mad og lidt at drikke.

I 1912 blev traktørstedet udbygget til restaurant og gården bortforpagtet til en driftig vært på Skanderborg Jernbanerestaurant, Chr. Christensen. 

I dag drives restauranten af et dygtig hold med kokken Morten Kvist i spidsen.

Der er mulighed for at fejre store begivenheder i flere af de flotte bygninger på Vestermølle – bare kontakt restaurenten.

 

Flere og flere gæster og lokale skanderborggensere kommer for at nyde stedet og den gode mad og drikke i restauranten. 

Om sommeren er der ligeledes fine muligheder for at nyde maden udenfor.

Den flotte velrestaurerede Lade med udsigt ud over søen er perfekt til at holde store og små events.

– uden tvivl den flotteste ramme for “festen du aldrig glemmer” .