Vestermølle Møllelaug

Restaurant Vestermølle

Et hjørne af restauranten, der har plads til 50 á la carte gæster samt sommer-udeservering

Vestermølle Møllelaug har forpligtet sig til at drive et museum, herunder Virtuelt Museum i Møllehuset. Resultatet heraf er et budget, som medlemskontingenter og salg af billetter til museet ikke kan dække. Til gengæld har Skanderborg Kommune i sin lejeaftale med Møllelauget givet grønt lys for, at foreningen i Møllehuset kan indrette og bortforpagte en restaurant.

Gode rammer for møder og private fester
Når Møllelauget ikke bruger de to møderum på Møllehusets førstesal ud mod Mølledammen eller Riddersalen i Vestermølles Sydhave, kan disse lokaler være ramme om møder, seminarer og/eller private fester. I Møllehuset er der pc'ere med internetadgang, projektorer og lærreder samt acces-points, så mødedeltagere fra bærbare computere kan gå på internettet. Denne mulighed findes også i restauranten og på terrasserne ved Møllehuset.

Besøg samt mad og drikke
Husfællesskabet med Restaurant Vestermølle giver Møllelaugets gæster - enkeltpersoner såvel som grupper - mulighed for i forbindelse med besøg på Vestermølle at købe kaffe, frokost eller middag.

Restaurant Vestermølle har telefon 86 52 20 00. Der er mange flere oplysninger at hente på www.restaurantvestermolle.dk, klik Vestermølle.